Over Horecareclame.be - Horeca drukwerk bestellen

OVER HORECARECLAME.BE

Bij Horecareclame.be kan jij je gepersonaliseerd drukwerk voor horeca laten maken en bestellen. Horeca drukwerk bestellen was nooit zo eenvoudig als via deze site!

Dit hebben we mogelijk gemaakt door gebruik te maken van minimum oplages waarop we vaste staffelprijzen hebben berekend. Op die manier kunnen we de bestellingen sneller verwerken en een snelle levertijd hanteren. Bovendien wordt al het drukwerk altijd fullcolor bedrukt zodat je je niet hoeft te beperken in het aantal kleuren dat je gebruikt in je creatieve ontwerp. Je kan dus gepersonaliseerde drukwerk heel simpel met je logo en bedrijfsgegevens zonder moeite direct online bestellen aan de beste prijs!

Alle tarieven kan je online raadplegen, in verschillende oplages en uitvoeringen. Op die manier werken we transparant en gaat er bovendien geen tijd verloren met het eerst aanvragen van offertes voor drukwerk, waardoor je bestelling ook sneller in onze productie kan belanden.

Via onze pagina praktische info lichten we je onze manier van werken toe, zodat je helemaal weet wat je kan verwachten als je drukwerk bij ons besteld. Zijn er toch nog zaken onduidelijk, of heb je andere vragen? Dan kan je natuurlijk altijd in enkele klikken contact opnemen met ons, we helpen je met veel plezier verder. Heb je een specifieke aanvraag of heb je zeer grote oplage in het vooruitzicht? Stuur dan zeker een prijsaanvraag naar ons door voor een offerte op maat en we helpen je zo snel mogelijk verder. Hoe meer informatie we van je ontvangen in verband met het drukwerk dat je nodig hebt, hoe gerichter en sneller we ermee aan de slag kunnen om je een gepast voorstel te maken!

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling de nodige instructies om de bestanden voor jouw gepersonaliseerd drukwerk makkelijk aan ons te kunnen bezorgen. Meestal zullen dat logo's zijn of te vermelden teksten die je ons hebt doorgegeven via het bestelformulier. We controleren steeds gratis de aangeleverde bestanden op bruikbaarheid zodat we je drukwerk zonder kwaliteitsverlies kunnen drukken.

Zodra we beschikken over bruikbare informatie en bestanden maken wij een voorbeeld klaar dat we als digitale drukproef naar je zullen toesturen ter goedkeuring via e-mail. Zodra jij ons je akkoord stuurt dat het drukwerk mag gemaakt worden zoals voorgesteld, nemen we deze in productie en leveren we ze binnen de standaard levertermijn bij je af!

Horecareclame.be is onderdeel van PrintPrestige, een gewaardeerd reclame bedrijf dat zich richt op het realiseren van promotioneel drukwerk voor bedrijven en evenementen en inzet op het efficiënt verwerken van drukwerkopdrachten.

Horeca reclame drukwerk bestellen →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2024 Horecareclame.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW