Horeca reclame drukwerk - Bestekzakjes bedrukken - Bierviltjes drukken - Gepersonaliseerde placemats - Blocnotes met logo

Eigenschappen van bedrukte placemats


Placemats of papieren onderleggers worden gedrukt op houtvrij offsetpapier van 90g/m². Dit papier is beschrijfbaar en kan dus ook worden gebruikt voor het laten kleuren van kindertekeningen. Placemats bedrukken kan op één zijde maar ook op de twee zijden.

Placemats laten drukken →
Specificaties van bestekpochetten


Bestekzakjes bedrukken we op houtvrij offset papier van 120g/m². Je hebt hierin de keuze uit wit papier (dat fullcolor bedrukbaar is) of bruin kraftpapier (dat eveneens fullcolor bedrukbaar is). Het bruine kraftpapier brengt een extra warm, rustiek of gezellig gevoel met zich mee. De bestekpochetten worden voorzien van een 2-laags servet in bijpassende kleur die je zelf kan kiezen tijdens het afronden van de bestelling.

De afmeting van een afgewerkte bestekpochette op de tafel is 85mm breed en 202mm hoog. De slit waar de servet door ons ingestoken wordt bevindt zich op ongeveer 4cm van de bovenkant. De slit waar het bestek in komt bevindt zich op 7cm van de bovenkant. Deze zone van 5,5cm breed houd je dus best vrij van belangrijke teksten of afbeeldingen, aangezien ze bij gebruik niet zichtbaar zullen zijn. Voor de servet en het insteken ervan wordt geen extra meerprijs aangerekend. Het spreekt voor zich dat het bestek niet inbegrepen is of meegeleverd wordt.

Bestekzakjes bedrukken →
Specificaties van bierviltjes


Bierkaartjes bedrukken we op bierviltkarton van 805g/m² (ca. 1,5mm dik). De afmetingen vermeld op deze website zijn standaard formaten. Wens je afwijkende formaten of vormen? Dan kan hiervoor een offerte op maat aanvragen.

Bierkaartjes bedrukken →
Specificaties van blocnotes


Notitieblokken bedrukken we aan de voorzijde op 80g/m² papier en worden vestevigd van een karton aan de onderkant. We verlijmen de blocnotes bovenaan, wil je liever dat we ze aan de linkerzijde verlijmen, of verkies je liever spiraalbinding (wire-o), dan kunnen we ook dat op aanvraag voor je verwezenlijken.

Notitieblokken drukken →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2024 Horecareclame.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW