Frietzakjes bestellen. Puntzakken met eigen logo of ontwerp laten maken

Gepersonaliseerde placemats en bestekzakjes bedrukken

Bedrukte placemats met een gepersonaliseerd ontwerp, voorbedrukte menu of de specialiteiten van het huis zorgen ervoor dat je meteen opvalt en een goede eerste indruk maakt. De papieren placemats of onderleggers zijn beschrijfbaar en dus zeker ook geschikt voor tekeningen die door kinderen kunnen worden ingekleurd tijdens het wachten.

Bijkomend kan je je bedrukte placemats vergezellen van bestekpochetten. Je kan bij Horecareclame.be je bestekzakjes bedrukken in de stijl van je horeca zaak waarin zich een bijpassende servet bevind. Alleen nog het bestek dien je eraan toe te voegen. Tijd besparend, en verzorgd overkomen, daar draait het om. Wil je er graag nog een warme of ecologische toets aan toevoegen dan kan je kiezen om de bestekpochette in bruin kraftpapier te laten bedrukken.

Placemats onderleggers en Bestelzakjes of Bestekpochettes bestellen via online webshop


Gepersonaliseerde bierviltjes of notitieblok laten drukken

Bedrukte bierviltjes worden gemiddeld genomen meer bekeken dan een flyer. Bierkaartjes drukken is dus een effectieve manier van reclame maken en bereikt mensen altijd wanneer ze in een positieve stemming verkeren.

Bijkomend kan je notitieblokken drukken met creatief ontwerp waarop klanten hun bestelling kunnen noteren om af te geven aan de bar, of langwerpige blocnotes die garcons of kelners hun werk vergemakkelijken, allemaal uniform met de huisstijl van je horeca zaak, want het moet allemaal kloppen! Kritische gasten letten nu eenmaal op details, verras hen positief en wees trots op je horeca zaak. Scoren zou ik zeggen!


Servetten bedrukken en glazen personaliseren

Als je er niet genoeg van krijgt kan je nog een stap verder gaan en al het genoemde aanvullen met bedrukte horeca servetten of bedrukt servies.

Geborduurde stoffen servetten met logo zijn klassevol bij het aankleden van de tafels en dragen zeker en vast bij aan je zoveelste indruk die je nalaat bij je gasten. Papieren servetten bedrukken is een budgetvriendelijk alternatief. Ook glazen met logo of bedrukte koffietassen, die gemerkt zijn met jouw 'branding' logo, tot zelfs thee servies en gepersonaliseerde porseleinen borden dragen hun steentje bij aan de uitstraling van een mooi gedekte tafel en de beste indruk.

Aanbod horeca reclame drukwerk bekijken →

Blijf op de hoogte van aanbiedingen en promoties

Natuurlijk nemen we je privacy serieus en gaan we je ook niet constant lastig vallen. Je kan je in één simpele klik op elk ogenblik weer afmelden.
Deze website is onderdeel van PrintPrestige BVBA, waartoe ook deze mailinglist behoort.

 
 
Copyright © 2019-2024 Horecareclame.be. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW